factureaza.ro
Tu ce facturezi azi?

Întrebări frecvente

Înapoi la listă

Cum descarc mai multe facturi?

Pe factureaza.ro poți să descarci mai multe facturi odată, în varii formate: Excel, PDF, arhivă ZIP, sau formatul special XML UBL pentru e-Factura.

Pas 1. Click pe Facturi din meniul Facturare

Cum descarc mai multe facturi? - pasul 1

Pas 2. Click pe butonul Filtru ca să deschizi lista de cu filtrele disponibile

Cum descarc mai multe facturi? - pasul 2

Cum descarc mai multe facturi? - pasul 3

Pas 3. Alege sau bifează criteriile de filtrare. Noi am ales să vedem toate facturile cu starea Emisă, din ultimele 30 de zile, pe persoană juridică rezidentă în România. Opțional, poți grupa lista de facturi care rezultă după aplicarea filtrelor (opțiunile de grupare disponibile sunt: după Client, Serie, Monedă sau Autor, adică utilizatorul care a adăugat factura.

Cum descarc mai multe facturi? - pasul 4

Pas 4. Exportă lista rezultată în formatul dorit.

Aici ai două variante de export.

Dacă nu vrei să descarci toate facturile rezultate după filtrare, atunci le selectezi doar pe cele de care ai nevoie și dai click pe butonul Descarcă / Exportă aflat imediat deasupra listei.

Cum descarc mai multe facturi? - pasul 5

Dacă, în schimb, ai nevoie să descarci toate facturile rezultate, atunci nu trebuie să selectezi nimic. Doar să faci click pe butonul Descarcă / Exportă de sub "Raport facturi."

Cum descarc mai multe facturi? - pasul 6

De reținut că filtrele rămân active și după ce ieși din meniul Facturare. Dacă nu mai ai nevoie de ele, șterge-le din partea de sus, de deasupra listei de documente. Filtrele se șterg singure doar dacă ieși din aplicație cu butonul de logout.

Cum descarc mai multe facturi? - pasul 7

Înapoi la listă